Werken bij Pakhuis Leiden

Pakhuis is een drukbezocht restaurant in het centrum van Leiden. Wij zijn regelmatig op zoek naar medewerkers voor de bediening en de keuken. Ben jij enthousiast en weet je van aanpakken?

Laat dan je gegevens achter en wie weet nemen we contact met je op voor een leuke functie in de horeca! Klik hier voor ons sollicitatieformulier.

HGL Academy

Een fulltime baan en ook nog een erkend mbo-diploma binnen één jaar!

Heb jij een passie voor de horeca en zie je hierin jouw toekomst? Dan is de horecaopleiding van de HGL Academy echt iets voor jou!
In september 2019 start de HGL Academy, in samenwerking met mboRijnland, een éénjarige koksopleiding.
Je wordt intern opgeleid bij één van de restaurants van de Horeca Groep, Brasserie Groep, Schuitemaker Groep of Rebel Horeca Groep.

Bij de Rebel Horeca Groep kun je komen te werken bij Pakhuis, Einstein of Grand Café Van Buuren. De mensen die hier werken zijn gedreven, gemotiveerd, hebben oog voor de gast en natuurlijk ook veel plezier in wat ze doen!
Naast leren door te doen, volg je twintig lesdagen bij mboRijnland, zo heb je binnen één jaar een erkend mbo-diploma! Je wordt eerlijk beloond voor je gedane werk en er zijn vele doorgroeimogelijkheden. Daarnaast wordt je opleiding ook nog eens door ons betaald.

Schrijf je snel in voor de HGL Academy!