Familiebrunch Pasen, Moederdag, Pinksteren en Vaderdag

Iedere laatste zondag van de maand schuif je zoals je weet bij Pakhuis aan voor de inmiddels fameuze Family Brunch. Gezelligheid, familie, vrienden en vooral heel veel lekker eten. En met de feestdagen pakken we altijd nét een beetje extra uit en verwennen wij je met een extra uitgebreide variant boordevol lekkers, entertainment voor de kids en gezelligheid voor jou.
Volwassenen betalen voor deze brunch 19.50, voor kids zijn de kosten 9.95

Om dit feestelijks met zoveel mogelijk mensen te kunnen delen, verzorgen we op deze dagen de brunch in twee etappes.
– Etappe 1 start om 10:30 uur en eindigt om 12:30 uur
– Etappe 2 start om 13:00 uur en eindigt om 15:00 uur

Reserveren voor al deze gezelligheid kan via info@pakhuisleiden.nl
(graag met de vermelding aantal volwassenen en aantal kids + het aantal kinderstoelen).

Rebel Monday (vanaf 9 april)
Lekker en goed eten hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn. Vinden we bij Pakhuis. Schuif je op maandag bij ons aan voor een Black Angus-burger van de grill, saté van kippendijen, spareribs of een good old fish & chips. Dan zorgen wij voor een vers getapte Rebel Blond van het huis.

Beer & Burger Wednesday
Mateloos populair. Die Beer & Burger Wednesday bij Pakhuis. En in alle bescheidenheid begrijpen we zelf ook wel echt een beetje waarom. Want voor 15 euro geniet je van onze juicy burger met heerlijke friet, én een speciaalbier naar keuze. Iedere woensdag weer.

Highs, groepslunch en borrels
Bij Pakhuis zijn er volop mogelijkheden om lekker te genieten! Bijvoorbeeld van onze uitgebreide High Wine. Het hartige zusje van onze bekende High Tea. Heerlijke fijne bites, natuurlijk met een goed glas wijn. Of prosecco. Net als de High Beer heel gemakkelijk te reserveren via info@pakhuisleiden.nl. Lekker!

Ook hebben we leuke borrel- en luncharrangementen. Meer info vind je hier.

Binnentuin
Nu schijnt de zon natuurlijk sowieso altijd bij Pakhuis, maar als onze beschutte binnentuin vol zit met genietende gasten: dan is het feest pas echt compleet. Alle bekende Pakhuis-deals zijn gewoon nog een tikkeltje leuker als je buiten bent. Burgers & Beer, High Wines of onze beroemde Sunday Brunch? Bij mooi weer, gewoon in de tuin!

Reserveren
De keuze is reuze, klik hier om te reserveren of mail naar info@pakhuisleiden.nl