RESERVEREN, BELLEN MAILEN OF SOCIAL MEDIA

BEZORGEN EN AFHALEN

Thuis genieten van onze kookkunsten

Hartverwarmend veel vragen en verzoeken. Kregen we. Omdat het bezorggebied van de fietsende vrienden van Deliveroo natuurlijk maar beperkt is. En mensen buiten dat gebied ook gewoon van onze kookkunsten willen genieten. Dus hebben we dat mogelijk gemaakt. Zo werkt dat, in tijden dat we creatief moeten zijn.

Vanaf nu zijn we bij deze restaurants ook een ‘afhaalrestaurant’. Naast de bezorging van Deliveroo. Via onze site geef je je bestelling door, en je kiest heel handig en verantwoord een afhaaltijdstip op. Zo kunnen wij het aantal mensen managen, en kan iedereen veilig zijn of haar lekkers bij ons oppikken.

Met vereende krachten, een flinke dosis creativiteit en vooral heel veel liefde en hulp. Hebben we in Grand Café Van Buuren ook een Pakhuis-keuken ingericht. Zodat je op een iets andere manier, tóch van heel veel lekkers kunt genieten.

Via onderstaande link reserveer je een afhaaltijd, en kies je één (of meer) van jouw favoriete Pakhuis-gerechten. Zorg dat je op tijd jouw order BIJ VAN BUUREN(!) af komt halen, en alles verloopt smooth, soepeltjes én verantwoord. Met afstand…

En om je tegemoet te komen als je straks de héle kaart uit wil proberen: bij iedere 20 euro die je besteedt, krijg je een cadeaubon van 5 euro die je straks bij alle Rebel-zaken in kunt leveren. Da’s alvast wat om naar uit te kijken!

BEKIJK HIER ONZE AFHAALMENUKAART »

Afhaalshop
https://www.resengo.com/code/Resengo/?ACTION=TAKEAWAY&CompanyID=1755102

Bezorgen
https://deliveroo.nl/nl/menu/leiden/leiden-noord/grand-cafe-pakhuis-leiden